HOMENATGE

Tremp ret homenatge als professionals mèdics i a les víctimes de la Covid-19

Organitzat per l'Associació de dones Rosa d'Abril, el grup Musica Reservata de Barcelona oferirà un concert a la basílica de la Mare de Déu de Valldeflors
Tremp
photo_camera Vista panoràmica de Tremp

El proper dissabte 31 d'octubre a les 21h, el grup Musica Reservata de Barcelona oferirà un concert a la basílica de la Mare de Déu de Valldeflors, de Tremp, gràcies l'entitat Rosa d'Abril, associació de dones del Pallars Jussà. El conjunt de música antiga interpretarà el Requiem a 8 veus del compositor portuguès Duarte Lôbo, en una primera part que recordarà a les víctimes de la pandèmia.

En la segona part, el grup vocal cantarà altres obres del Renaixement, però ara dedicades a tots aquells que han treballat i treballen a dia d'avui per millorar la salut dels malalts de COVID-19 i per als que han superat també la malaltia. Seran, per tant, càntics de plany, en la primera part, i d'esperança, en la segona, que marquen la diferència entre els que ja no hi són i els que sí hi són i els que ho fan possible. El programa serà el següent:

Duarte Lôbo: Requiem a 8 (1621)

Luca Marenzio: Hodie Christus natus est (1585)

Tomás Luis de Victoria: Pueri hebreorum (1572)

Tomás Luis de Victoria: Ave Maria, a 8 (1572)

Tomás Luis de Victoria: O quam gloriosum (1572)

Francisco Guerrero: Pastores loquebantur as invicem (1589)

L'entrada és gratuïta però cal reservar-la per complir amb les mesures sanitàries i d'aforament que les autoritats han establert. Això es pot fer trucant al telèfon 687743500.

comentaris