EMPRESA

Tremp estrena l'oficina del programa Acelera Pyme d’assessorament a la digitalització de les empreses

La seva seu principal serà al Pallars Jussà i tindrà itinerància a l’Alta Ribagorça, Pallars Sobirà i Val d’Aran .

Acelera pyme Pallars Jussà
photo_camera El tècnic del programa assessora un dels usuaris. CONSELL COMARCAL DEL PALLARS JUSSÀ

Aquest dilluns, a Tremp, s’ha posat en funcionament l’Oficina Acelera Pyme Rural Pirineu Occidental d’assessorament a la digitalització de les empreses. Aquest servei depèn del Consell Comarcal del Pallars Jussà i gràcies a un acord amb altres tres comarques, tindrà itinerància setmanal a l’Alta Ribagorça, la Val d’Aran i el Pallars Sobirà.

L´OAPR Pirineu Occidental, compta amb un tècnic dinamitzador i  té com a objectiu assessorar i acompanyar a petites i mitjanes empreses així com a persones autònomes i nous emprenedors i emprenedores de les comarques en el procés de digitalització dels seus negocis.

Des de l’oficina es farà una detecció individualitzada de mancances a nivell digital de cada empresa assessorada per després orientar-les en la millor manera d’implementar els recursos digitals que les portaran a modernitzar-se i a incrementar la seva competitivitat.

L’OAPR Pirineu Occidental, que col·labora amb les entitats locals, associacions empresarials, centres educatius i empreses privades del sector TIC en aquests territoris, té previst també impulsar tallers, formacions i càpsules formatives per tal d’animar a les petites empreses del territori a entrar en el món digital.

Aquest servei té la seva seu principal a l’edifici de l’Epicentre de Tremp. El Programa Acelera pyme és una inicativa del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital, que s’emmarca dins del Pla de ditalització de Pymes 2021-2025, i està finançat pels fons NextGeneration de la Unió Europea.

comentaris