OBITUARI

Santa Maria de Valldeflors de Tremp acomiada el seu rector, Mn Joan Antoni Mateo

Mossèn Joan Antoni Mateo i Garcia ha mort com a conseqüència d’un accident vascular cerebral que va patir l'endemà de Sant Joan.
06072021-IMG_0637
photo_camera Funeral a la Parròquia de Sant Maria de Valldeflors de Tremp / Jordi Uriach

La Parròquia de Santa Maria de Valldeflors de Tremp ha acomiadat aquest dimarts el seu rector, Mn Joan Antoni Mateo. Tenia 59 anys d’edat i havia servit 36 anys en el ministeri sacerdotal. 

Mn Joan Antoni Mateo

Mn Joan Antoni Mateo va traspassar el 4 de juliol i estava ingressat des del dissabte dia 26 de juny a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va morir. La missa-funeral ha estat presidida per Monsenyor Joan Enric Vives i Sicilia,  Arquebisbe d'Urgell, i concelebrada per nombrosos mossens del Bisbat . Hi ha assistit una gran quantitat de veïns i veïnes de Tremp, així com del conjunt del Pallars Jussà,

06072021-IMG_0630(Foto: Missa-funeral presidida per Monsenyor Joan Enric Vives i Sicilia,  Arquebisbe d'Urgell / Jordi Uriach)

Mn Joan Antoni Mateo i Garcia era canonge del Capítol de la Catedral de la Seu d'Urgell, rector de la Parròquia de Santa Maria de Valldeflors de Tremp i també de les parròquies de Talarn, Mur, Eroles i Puigvert.

comentaris