27.11.2022 |
Viure als Pirineus

ACTIVITATS D'ESTIU

Tornen les visites guiades al centre històric de Tremp

L’itinerari, amb una durada d’1h 30 minuts, recorrerà els carrers del nucli antic de la ciutat, passant per l’església mare de Déu de Valldeflors i el Casal del Pare Manyanet.
Tremp centre històric
Imatge del centre històric de Tremp /CCPJ
Tornen les visites guiades al centre històric de Tremp

Aquest dissabte 31 de juliol s'han reprès les visites guiades al centre històric de Tremp que van ser anul·lades en motiu de la pandèmia del Covid-19. La visita canvia el seu horari anterior horari i es realitzarà tots els dissabtes a les 18.30h amb el mateix preu de 3 €.

El punt de trobada per iniciar el recorregut és  l’epicentre, centre de visitants del Geoparc Orígens. L’itinerari, amb una durada d’1h 30 minuts, recorrerà els carrers del nucli antic de la ciutat, passant per l’església mare de Déu de Valldeflors i el Casal del Pare Manyanet.

A banda, s’introdueix una  altra novetat els dissabte a partir del mes d'agosts:  l’estrena de l’escape room els guardians del Geoparc. Una prova pensada per a famílies amb nens de 5 a 9 anys que hauran d’esforçar-se per salvar la roca mare del Geoparc i descobrir la importància dels  diversos patrimonis del nostre territori.  La nova activitat també es realitzarà els dissabtes a la tarda, a les 17.30 a l’Epicentre i està pensada per un mínim de 5 i un màxim de 15 participants.

Finalment, aquest agost tornen a obrir també les portes del  Casal Manyanet. Aquest espai cultural i casa natal del  sant trempolí obrirà  els dissabtes de 10h a 14h. La visita és lliure i gratuïta .

Des de l’àrea de turisme del Consell Comarcal del Pallars Jussà, s’aposta així per millorar l’oferta d’ activitats culturals i lúdiques regulars a Tremp.

Tornen les visites guiades al centre històric de Tremp
Comentarios