PROMOCIÓ TURÍSTICA

El Pallars Jussà es promociona aquest estiu als vagons de FGC de les línies de l'àrea metropolitana

La idea és promocionar les diferents comarques on FGC gestiona equipaments turístics, per tal de promoure la seva descoberta, contribuir a potenciar el turisme de proximitat
FGC Pallars Jussà promoció turística
photo_camera Un dels vagons d'FGC retolats amb la campanya del Pallars Jussà. / CCPJ

El Pallars Jussà es promociona com “l’escapada ideal” amb una campanya promocional d’estiu en col•laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat, per donar a conèixer al públic de proximitat l’oferta de turisme i oci al Pallars.

Vagons de trens retolats amb imatges turístiques del Pallars Jussà estan circulant per diferents línies de FGC de l’entorn de Barcelona des del passat mes de juny. Ho faran durant tot l’estiu amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística entre els usuaris del tren. La idea és promocionar les diferents comarques on FGC gestiona equipaments turístics, per tal de promoure la seva descoberta, contribuir a potenciar el turisme de proximitat i ajudar a la recuperació de l’economia del territori.

La promoció de l’oferta turística pallaresa s’ha realitzat en col•laboració amb l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic, APAT, que agrupa un centenar d’empreses turístiques, exposant als vagons el missatge de la iniciativa “Vine al Pallars, viu el Jussà”. Igualment la retolació dóna visibilitat a algunes de les marques turístiques de la UNESCO que trobem al territori, com el nou Geoparc Mundial UNESCO Orígens o la marca Starlight que destaca la qualitat excepcional del cel fosc.

Els trens amb les propostes turístiques del Pallars Jussà estan circulant per la línia Barcelona Vallès i la línia Llobregat Anoia i està previst ampliar-ho en properes temporades.

Aquesta actuació enllaça també amb l’aposta del Pallars Jussà per ser destinació de turisme sostenible, accessible en tren des de l’àrea metropolitana. Algunes de les freqüències disponibles en la línia de Lleida - La Pobla de Segur enllacen amb l’alta velocitat a l’estació de Lleida Pirineus i amb el Bus del Parc, que permet als usuaris arribar al telefèric de la Vall fosca o a d’altres punts del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

comentaris