24.05.2022 |
Viure als Pirineus

INFRAESTRUCTURES

El telefèric de la Vall Fosca inicia la temporada amb la venda online de bitllets

El proper 2 de juliol s’inicia el servei de telefèric, que estarà obert fins al 29 de setembre. Donarà servei conjuntament amb el bus del Parc Nacional que enllaça el tren de la Pobla de Segur amb el telefèric.
23072014-_B4A2492_2501_pan
El telefèric de la Vall Fosca al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici /vallfosca.net
El telefèric de la Vall Fosca inicia la temporada amb la venda online de bitllets

El telefèric de la Vall Fosca, que dona un accés únic i singular al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per la Vall Fosca, al Pallars Jussà, i que l’any passat, malgrat la pandèmia, va portar uns 20.000 passatgers, estarà actiu del 2 de juliol al 29 de setembre.

Aquest any s’incorpora com a novetat la venda online de tiquets que permet fer la reserva d’horaris. La venda es realitza des del web www.vallfosca.net. El mateix sistema també permet comprar entrades pel Museu Hidroelèctric de Capdella.

Es continua apostant pel tiquet conjunt Telefèric + Museu, que inclou el viatge d’anada i tornada amb el telefèric i la visita al Museu Hidroelèctric de Capdella, per tal de realitzar una visita més completa i enriquidora de la Vall Fosca.

El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici també obrirà les portes del centre d’informació a la cota 2.200 a Estany Gento, on es podrà visitar l’exposició permanent, rebre informació i participar en les visites guiades que s’hi ofereixen.

El Bus del Parc tornarà a donar servei diàriament per tercer any consecutiu de la Pobla de Segur a Sallente. Els horaris d’aquest servei estan enllaçats amb el tren de la Pobla de Segur i es poden consultar al web www.vallfosca.net.

Com cada any, s’oferirà servei de bar i restaurant: al peu del telefèric, Vall Fosca 1.750 i a l’arribada a Estany Gento, Telefèric 2.200. El telefèric serà també el protagonista del 6è Festival de Senderisme Vall Fosca – Pirineus, que se celebrarà del 15 al 18 de juliol, i que inclou en el seu programa, activitats vinculades amb el telefèric i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, com una observació del cel nocturn a més de 2000 m, en aquesta zona declarada Starlight per la UNESCO, o una activitat d’orientació a la zona dels estanys.

El telefèric de la Vall Fosca inicia la temporada amb la venda online de bitllets
Comentarios