17.05.2022 |
Viure als Pirineus

El telefèric de la Vall Fosca tanca la campanya estiuenca amb un augment de passatgers

Durant els mesos de juliol, agost i setembre, 27.557 viatgers han entrat al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per la Vall Fosca, un increment de gairebé el 21% respecte del 2015.

IMG_2730
Imatge del telefèric.
El telefèric de la Vall Fosca tanca la campanya estiuenca amb un augment de passatgers

El telefèric de la Vall Fosca ha tingut 4.777 passatgers més que al 2015. Pel que fa al mes amb una major afluència continua sent l’agost, amb 14.113 viatgers, un 13% més que l’any anterior. Ara bé, l’augment més important de viatgers respecte del 2015 ha estat al mes de setembre, amb un 40% més de passatgers.

El centre d’informació del Parc Nacional ubicat a Estany Gento, a prop del punt d’arribada del telefèric, ha rebut un 10% més de visitants respecte del 2015, que es tradueixen en 607 persones més.  

Aquest augment de visitants demostra que el telefèric de la Vall Fosca és un recurs turístic de referència als Pirineus, que esdevé una visita obligada per als visitants al municipi, a la comarca del Pallars Jussà i a les comarques veïnes.

Entre les accions que han afavorit aquest augment, destaca la senyalització de l’entrada al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici pel municipi de la Torre de Capdella a través del telefèric de la Vall Fosca, que ha reforçat l’entrada al Parc Nacional pel Pallars Jussà, i permet que ja des d’abans d’arribar a la Pobla de Segur, es trobin referències d’aquesta entrada.

També s’han fet accions diverses com assistència a fires, xarxes socials o campanyes de promoció a la ràdio, en revistes especialitzades com El Mundo de los Pirineus o en premsa general.

El telefèric de la Vall Fosca tanca la campanya estiuenca amb un augment de passatgers
Comentarios