29.11.2022 |
Viure als Pirineus

La 10a edició del Mercat de les Puces tindrà lloc aquest diumenge 16 d’octubre

La desena edició del Mercat de les Puces tindrà lloc el diumenge dia 16 d’octubre de 10 a 15 hores a la plaça del Daldo, ubicada al casc antic de la Pobla, tocant a carrer Major.Deu edicions del Mercat de les Puces a la Pobla de Segur reforcen la proposta del reciclatge.

segre 4
Una imatge de la fira.
La 10a edició del Mercat de les Puces tindrà lloc aquest diumenge 16 d’octubre

Paradistes vinguts de diferents indrets de Esplugas, Lleida, La Terreta, Esterri d’ Aneu, Tremp, Isona,  Sort i la Pobla de Segur entre d’altres fan possible activitat , al igual que la presència d’un públic fidel que gaudeix comprant algun tresor del seu interès.

Reciclar és la base d’aquest mercat dirigit a un públic que reconeix el valor dels productes en bon estat de conservació i la venda de particular a particular  de manera responsable. L’ambient festiu, amb la participació i implicació de famílies i joves genera una dinàmica atractiva i engrescadora.

Una nova  cita per a gaudir en busca de tresors, peces de col·leccionisme, chaise longues, dels anys 20, joguines, clicks de Playmobil, literatura, pel·lícules, bicicletes, vestuari i qualsevol altre objecte que us sorprendrà.

L’acció està inclosa en l’àmbit d’actuació del Pla de Barris dins del projecte “Treball als barris” finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, paral·lela a l’actuació urbanística del barri.

Paral·lelament s’organitzaran tallers per a sensibilitzar als menuts de la importància del reciclatge i la reutilització. El projecte està organitzat per l’Ajuntament de la Pobla de Segur i rep la col·laboració de l’Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

La 10a edició del Mercat de les Puces tindrà lloc aquest diumenge 16 d’octubre
Comentarios