La 10a edició del Mercat de les Puces tindrà lloc aquest diumenge 16 d’octubre

La desena edició del Mercat de les Puces tindrà lloc el diumenge dia 16 d’octubre de 10 a 15 hores a la plaça del Daldo, ubicada al casc antic de la Pobla, tocant a carrer Major.Deu edicions del Mercat de les Puces a la Pobla de Segur reforcen la proposta del reciclatge.

segre 4
photo_camera Una imatge de la fira.

Paradistes vinguts de diferents indrets de Esplugas, Lleida, La Terreta, Esterri d’ Aneu, Tremp, Isona,  Sort i la Pobla de Segur entre d’altres fan possible activitat , al igual que la presència d’un públic fidel que gaudeix comprant algun tresor del seu interès.

Reciclar és la base d’aquest mercat dirigit a un públic que reconeix el valor dels productes en bon estat de conservació i la venda de particular a particular  de manera responsable. L’ambient festiu, amb la participació i implicació de famílies i joves genera una dinàmica atractiva i engrescadora.

Una nova  cita per a gaudir en busca de tresors, peces de col·leccionisme, chaise longues, dels anys 20, joguines, clicks de Playmobil, literatura, pel·lícules, bicicletes, vestuari i qualsevol altre objecte que us sorprendrà.

L’acció està inclosa en l’àmbit d’actuació del Pla de Barris dins del projecte “Treball als barris” finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, paral·lela a l’actuació urbanística del barri.

Paral·lelament s’organitzaran tallers per a sensibilitzar als menuts de la importància del reciclatge i la reutilització. El projecte està organitzat per l’Ajuntament de la Pobla de Segur i rep la col·laboració de l’Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.