FESTIVALS

El Talarn Music Experience vol convertir-se en el festival de referència del Pirineu

Maika Makovski, Els Pets i Clara Peya hi actuaran els dies 9, 10 i 11 de juliol, respectivament
Pla general de Ramon Mitjana, el promotor del Festival Talarn Music Experience a la zona del Village del festival. Imatge del 19 d'abril del 2021. (horitzontal)
photo_camera (Foto: Ramon Mitjana, promotor del Festival Talarn Music Experience a la zona del Village del festival / Marta Lluvich)

El Festival Talarn Music Experience torna aquest any a Lo Quiosc, a Talarn (Pallars Jussà), després d'un any d'aturada per la covid-19 amb l'objectiu de convertir-se en el festival de referència del Pirineu. Adaptat a la situació actual, comptarà amb Maika Makovski (9 de juliol), Els Pets (10 de juliol) i Clara Peya (11 de juliol). La principal novetat d'aquesta edició serà la presentació d'un nou espai a Lo Quiosc on es duran a terme els concerts. Tindrà una zona de butaques amb capacitat per a 400 persones que permetrà mantenir la distància social. Alhora, incorpora el Village del festival amb una oferta gastronòmica que reivindica la producció local i de km 0. Per apropar la gent al recinte del festival, s'han previst busos llançadora.

El Talarn Music Experience vol convertir a Lo Quiosc en l'epicentre cultural del Pallars, on música, gastronomia i territori es fusionaran. L'edició d'enguany serà la cinquena edició del certamen.

Pla general de Lo Quiosc (Talarn) on es celebrarà el Festival Talarn Music Experience. Imatge del 19 d'abril del 2021. (horitzontal)(Foto: Lo Quiosc, on es celebrarà el Festival Talarn Music Experience /Marta Lluvich)

Ramon Mitjana, promotor del festival, ha explicat que el 70% dels espectadors dels concerts venen de fora del Pallars i ha recordat que és una molt bona oportunitat per donar a conèixer aquest territori.

De l'oferta gastronòmica que serà tota local, Mitjana ha destacat la incorporació a la carta d'un mojito de cassís de la Pobla de Segur, la cervesa Oliba Green Beer (feta amb oliva del Pallars Jussà) i el vi del Celler Castell d'Encus (Talarn).