Susanna Solans, candidata per a la llista d’ERC a Isona i Conca Dellà

ERC a Isona i Conca Dellà
photo_camera ERC a Isona i Conca Dellà

La secció local d’ERC d’Isona i Conca Dellà va celebrar el darrer diumenge l’Assemblea local per tal d’ escollir el candidat/a per encapçalar la llista de les properes eleccions municipals, que se celebraran aquest mes de maig.

A l’Assemblea es va escollir per unanimitat de tots els participants la candidata que va presentar l’executiva local d’ERC d’Isona i Conca Dellà: la senyora Susanna Solans i Roya. La presidenta local i també diputada al Parlament de Catalunya, Rosa Amorós i Capdevila, va destacar l’obertura del partit al municipi; incorporant independents com la Susanna, qui sempre ha estat compromesa amb el poble, destacant la seva llarga trajectòria al Centre d’Estudis d’Isona i Conca Dellà, i posant èmfasi a la il·lusió, les ganes, la preparació i el coneixement real que té la candidata del seu municipi.

Per la seva banda, Susanna Solans va remarcar la importància de donar impuls al municipi a partir del seu patrimoni, donant-li el valor que es mereix, i per altra banda destacar la importància de recolzar i millorar la situació de l’agricultura i ramaderia.