La biblioteca de Tremp participa de nou al cicle Biblioteques amb DO

 Biblioteca pública Maria Barbal de Tremp
photo_camera Biblioteca pública Maria Barbal de Tremp

Per tercer any consecutiu la Biblioteca pública Maria Barbal de Tremp participa al cicle Biblioteques amb DO, una iniciativa del Servei de Biblioteques de Catalunya, amb el suport de l'Ajuntament de Tremp i la complicitat dels cellers de la comarca. Enguany, el fil conductor del cicle és el tema Música i vi.

La Biblioteca de Tremp ha demanat als productors de vi de la DO Costers del Segre, subzona Pallars, que s’impliquin en la proposta, d’aquestes ganes de col·laborar, neix un programa d’activitats per a tothom pensat amb la idea de dinamitzar la biblioteca i alhora donar a conèixer els vins que es fan a la comarca.

Al programa d'enguany, hi tenen cabuda tallers infantils i per a famílies, la projecció d'un documental, una xerrada de l'escriptora Carme Roca sobre la novel·la Barcino, entre moltes altres activitats. A més, a mitjans de gener es va convocar el concurs de maridatge de música amb vins pallaresos (al qual es pot participar fins al dia 31 de gener), el guanyador del qual rebrà el premi el proper 10 de febrer.