El sorteig de premis de la Biblioteca de Tremp posa punt i final a la Cursa Lectora de l'estiu

Uns cinquanta nens i nenes han participat en la Cursa de Lectura de l'estiu de la Biblioteca de Tremp i han llegit vuit llibres adequats a la seva edat dins de la selecció proposada en el marc dels llibres d'oficis de l'Exposició T'estimo o no... del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.

P1060873
photo_camera Última jornada de la Cursa Lectora, amb els participants, a la Biblioteca de Tremp.

Per donar per finalitzada la cursa, després de llegir els llibres cada participant ha respost correctament les preguntes que es feien a la biblioteca relacionades amb la lectura. Tots els participants han obtingut un diploma de reconeixement.

La cursa va finalitzar ahir, dia 16 d'agost, amb el sorteig de premis entre tots aquells que han aconseguit arribar a la meta. Els premis són diferents productes o experiències culturals/recreatives o bé experiències que entitats, institucions i empreses pallareses han aportat per col·laborar amb el projecte.

L'objectiu de la cursa de lectura és incentivar els nens i nenes a llegir per plaer durant el temps de vacances.

L’exposició T'estimo o no... basada en el món dels sentiments a partir dels llibres infantils i juvenils es pot visitar a la Biblioteca de Tremp durant tot l’estiu.

comentaris