EQUIPAMENTS

S’inicien les obres d’accessibilitat del Molí de l’Oli de la Pobla de Segur

El pressupost de les actuacions és de 65.049,0 euros, una part dels quals són finançats pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya
Molí de l'Oli de la Pobla 2
photo_camera S’inicien les obres d’accessibilitat del Molí de l’Oli / @lapobladesegur

Aquest dilluns han començat les obres d’accessibilitat del Molí de l’Oli. Es tracta d’uns treballs per eliminar les barreres arquitectòniques de l’equipament i així fer-lo accessible per a totes les persones. El projecte preveu la construcció d’una rampa amb barana d’entrada a l’edifici, l’adaptació dels lavabos i la instal·lació d’una plataforma per poder anar de la planta baixa a la primera planta sense cap impediment.

Molí de l'Oli de la Pobla
S’inicien les obres d’accessibilitat del Molí de l’Oli / @lapobladesegur

La previsió és que els treballs s’allarguin fins a principis de maig, i per això tots els actes que se celebren en aquest equipament es reubicaran. Un clar exemple són les dues sessions mensuals de cinema (CineXic i Cicle Gaudí) que es duran a terme al Comú de Particulars.

Gegants de la Pobla Miquel i Ribera
Els gegants de la Pobla de Segur, Miquel i Ribera, a l'entrada de l'ajuntament / @lapobladesegur

El pressupost de les actuacions és de 65.049,0 euros, una part dels quals són finançats pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Les obres al Molí de l’Oli també han obligat a Miquel i Ribera a buscar una nova casa i per això els dos gegants s’han ubicat a l’entrada de l’Ajuntament.