ELECCIONS MUNICIPALS

Rosa Amorós, candidata a la reelecció com a alcaldessa d’Isona i Conca Dellà

Els republicans, que presentaran una llista amb pocs canvis en relació a la presentada fa quatre anys, asseguren que la "cohesió d’equip i la bona feina defineixen el seu funcionament".
Imatge de Rosa Amorós (ERC) (horitzontal)
photo_camera Rosa Amorós, candidata per a la reelecció com a alcaldessa d’Isona i Conca Dellà / ACN

L’assemblea local d'Isona i Conca Dellà d'Esquerra Republicana de Catalunya ha escollit a Rosa Amorós com a candidata per a les properes eleccions municipals. Amb una línia de continuïtat, els republicans presentaran una llista amb pocs canvis en relació a la presentada el 2019. Cohesió d’equip i bona feina defineixen el seu funcionament.

La formació republicana ha explicat, a través d'un comunicat, que "malgrat els entrebancs i retards ocasionats, entre altres motius, per la pandèmia, l’equip de govern ha aconseguit tirar endavant la major part del seu programa electoral i es mostra satisfet d’haver realitzat actuacions a tots els nuclis habitats del municipi i amb il·lusió de poder tirar endavant les accions previstes per als propers anys". 

Entre les actuacions més destacades a Isona hi ha les obres de millora a l’escola i el consultori mèdic, la construcció del tanatori, la recuperació del paisatge urbà amb l’enderroc dels silos de la cooperativa, millores a les piscines municipals, creació d’un espai de trobada de la gent gran i la reobertura del Museu d’Isona i Conca Dellà amb les actuacions d’investigació i excavacions arqueològiques que hi van associades.

Rosa Amorós
Rosa Amorós, candidata per a la reelecció com a alcaldessa d’Isona i Conca Dellà  / ERC Alt Pirineu


La millora de carrers i camins i treballs en l’abastiment d’aigua a cases i granges són algunes de les actuacions realitzades al municipi. Estan ja concedits els ajuts (PUOSC) que permetrà iniciar aquest any la nova xarxa integral d’aigua a Isona, i l'any vinent a Figuerola d’Orcau .

S’ha concedit un projecte Next Generation que permetrà posar plaques solars a tots els edificis públics en una aposta per l’eficiència energètica i n’està pendent un altre per a la instal·lació d'una caldera de biomassa que donarà calefacció als edificis municipals i permetrà una gestió de la massa forestal dels boscos del municipi.

En paraules de l’alcaldessa, Rosa Amorós: "Treballem perquè el nostre municipi sigui un lloc viu, ric i cohesionat, on la totalitat dels seus habitants se sentin bé i  puguin fer la seva vida de manera digna. A la vegada volem crear riquesa a partir dels nostres potencials, tant des del sector primari, comerç i petita indústria, com des del nostre gran llegat patrimonial. Volem ser un referent qualitatiu dins la comarca del Pallars Jussà i ens seguirem arremangant per aconseguir-ho".