ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Rosa Amorós aspira a la reelecció com a alcaldessa d'Isona i Conca Dellà per ERC

Aquest divendres s'ha presentat la candidatura sencera d'ERC a l'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà
ERC Isona i Conca Dellà 1
photo_camera Aquest divendres s'ha presentat la candidatura sencera en un acte, al Cafè Modern d'Isona / ERC

Aquest divendres s'ha presentat, a la sala d'actes del Cafè Modern d'Isona, la candidatura sencera d'Acord d'Esquerra a l'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà. L'acte ha tingut la presència i suport de Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida i de Marc Baró, alcalde de La Pobla de Segur.

L'actual alcaldessa ha presentat el seu equip de treball per als propers quatre anys: un grup d'un total de 22 persones. Amorós ha destacat la gran diversitat dels seus membres pel que fa a orígens, cultura i formació, i la paritat entre homes i dones.

ERC Isona i Conca Dellà 2
 Aquest divendres s'ha presentat la candidatura sencera en un acte, al Cafè Modern d'Isona / ERC

L'acte ha començat amb un repàs, a grans trets, de la feina feta aquests darrers quatre anys. Malgrat la situació de pandèmia que es va patir, l'equip de govern està satisfet de les millores aconseguides al municipi. Es va destacar la concessió ja donada de dos projectes per a la col·locació de plaques solars als edificis públics i una caldera de biomassa que donarà calefacció als edificis municipals (escola, ambulatori, ajuntament i Cafè Modern) aquest projectes suposaran una inversió de 550.000€

ERC Isona i Conca Dellà 3
 Aquest divendres s'ha presentat la candidatura sencera en un acte, al Cafè Modern d'Isona / ERC

La imminent apertura del Centre Cívic, la sala de vetlla i la millora dels parcs infantils de tots els pobles, és una de les darreres novetats presentades.

Es va comentar que en aquests darrers quatre anys, el consistori s’ha presentat a més de 70 projectes per a ser subvencionats per les diferents administracions i amb un total d’inversions al municipi, valorat en 3.000.000€.

Durant l'acte l'alcaldessa va anar presentant a cadascun dels 9 candidats i candidates que aniran a la llista electoral i els hi va formular alguna pregunta per tal que el públic assistent els pogués conèixer una mica mica millor.

Després es van presentar tots els membres suplents de la llista i l'acte va acabar amb una foto de família de tot l’equip.