09.12.2022 |
Viure als Pirineus

MEDI AMBIENT

El projecte “Gratitud Pallars" guanya el Premi Medi Ambient 2019

El reconeixement s’ha atorgat a l’Associació Marques de Pastor i al Consorci Leader Pirineu Occidental, les dues entitats que colideren el projecte.
Camí vell d'Antist a Castell-estaó. 
Camí tradicional de ferradura. 
Ruta El Cinqué Llac. La Vall Fosca. 
La Torre de Cabdella, Pallars Jussà, Lleida
Camí vell d'Antist a Castell-estaó. Camí tradicional de ferradura. Ruta El Cinqué Llac, a la Vall Fosca/Gratitud Pallars
El projecte “Gratitud Pallars" guanya el Premi Medi Ambient 2019

El projecte “Gratitud Pallars, responsabilitat turística i social al Pallars” ha guanyat el Premi Medi Ambient 2019 a la modalitat d’Iniciatives de protecció i millora del medi ambient. El reconeixement s’ha atorgat a l’Associació Marques de Pastor i al Consorci Leader Pirineu Occidental, les dues entitats que colideren el projecte.

El Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2019 el convoca el Departament de Territori i Sostenibilitat per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient. Enguany el Premi s’emmarca en la temàtica de la conservació del patrimoni natural i la biodiversitat, particularment en la conservació i la protecció de la biodiversitat vegetal a Catalunya.

El projecte “Gratitud Pallars" guanya el Premi Medi Ambient 2019
Comentarios