GASTRONOMIA I CULTURA

El programa 'Al teu gust, aliments del Pallars' comença els cursos de cuina per a restauradors

El primer curs s’ha centrat en l’elaboració de tapes inspirades amb les cuines del món.
nota de premsa curs de cuina (1)
photo_camera Taller de cuina a càrrec de Mariano Gonzalvo, de 'Lo Paller del Coc' de Surp /tremp.cat

Aquest dijous ha tingut lloc el primer dels tallers per a professionals de la restauració que ha programat per a aquesta primavera el programa de l’Ajuntament de Tremp Al teu gust, aliments del Pallars. Es tracta d’una sèrie de propostes temàtiques per promoure la innovació i la introducció de productes de proximitat als establiments de la comarca.

En el cas del taller d'aquest dijpus, a l’Espai Taller de la Pobla de Segur,  es van treballar diverses elaboracions inspirades en les cuines del món a partir del productes locals. El conductor del taller va ser el professor de cuina i propietari de Lo Paller del Coc (Surp), Mariano Gonzalvo.

Així mateix, el proper dilluns 28 de març tindrà lloc una formació més adreçada a personal de sala i professionals del comerç especialitzat. Es tracta d’un taller de tast de formatges que conduirà el sommelier i expert en tastos i maridatges, Ramon Roset.

El segon taller específic per a cuiners tindrà lloc el dia 26 d’abril i la temàtica serà la “Cuina de Bosc”.