MUNICIPIS

La Pobla de Segur aprova un pressupost de més de 5 milions d’euros

Amb una subvenció del PUOSC, es farà la nova biblioteca municipal ubicada on actualment hi ha la sala Anna M. Janer i el telecentre
La Pobla de Segur
photo_camera Imatge de la Pobla de Segur

En la sessió ordinària del Ple municipal celebrada el passat dimarts 22 de març, l’Ajuntament de la Pobla de Segur va aprovar el pressupost municipal de 5.864.958,41 € amb els set vots a favor d’ERC i l’abstenció dels regidors del PSC i Junts per la Pobla. Del pressupost, un milió i mig d’euros pertanyen a la Residència Nostra Senyora de Ribera.

Segons ha explicat l’alcalde, Marc Baró, entre les inversions previstes per aquest 2022 hi ha el canvi d’ubicació i la construcció del nou pou de Cabanau per treure’l d’una zona urbana edificable. També hi ha l’habilitació d’una sala confessional al cementiri, que es treurà a licitació en breu, i l’adequació de l’hangar situat a l’estació de tren per a ubicar-hi l’Espai Raier. Pel que fa a l’adequació de l’edifici dels ensenyaments de muntanya, actualment s’està pendent de tancar el conveni amb la Diputació de Lleida, amb el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i amb l’Ajuntament de la Torre de Capdella.

Amb una subvenció del PUOSC, es farà la nova biblioteca municipal ubicada on actualment hi ha la sala Anna M. Janer i el telecentre, s’adequarà el sistema de climatització de l’edifici de Casa Mauri, seu de l’Ajuntament, es millorarà l’accessibilitat al Molí de l’Oli amb una rampa i instal·lació d’un ascensor i es faran diverses millores a l’Escorxador municipal. També es substituiran les llumeneres existents per altres amb tecnologia led i es farà una actuació a l’avinguda Pirineus per facilitar la doble sentit i s’ordenarà l’aparcament.

Durant la sessió plenària els regidors van aprovar, amb els vots a favor d’ERC i Junts per la Pobla i l’abstenció del PSC, l’acord d’adjudicació de les obres del nou camp de futbol a l’empresa Miquel Rius SA.

 

comentaris