El programa Catalunya Emprén dóna suport a 258 emprenedors/es al Jussà

Com vendre
photo_camera Com vendre

El servei de Promoció econòmica del Consell Comarcal del Pallars Jussà, a través del Programa Catalunya Emprèn, ha atès durant el 2014 un total de 258 persones de les quals 191 han rebut orientació i informació en relació a la seva idea de negoci. S’han realitzat 10 accions de formació en les que han participat 166 persones.  S’ha realitzat 171 accions d’assessorament i s’han confeccionat un total de 45 plans d’empresa i plans financers.

D’aquests, se n’ha derivat  44 empreses creades en les que han participat un total de 50 promotors. S’ha realitzat també accions de consolidació a empreses creades en anys anteriors i un total de 56 accions d’assistència tècnica.

El programa Catalunya Emprèn està patrocinat pel Departament d’Empresa i Ocupació, El Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo i Seguridad Social. 

Aquest programa realitza tasques d’orientació, informació, assessorament, formació i consolidació a emprenedors de la Comarca.

L’objectiu és acompanyar a l’emprenedor des de moment que te una idea de negoci fins a la consolidació de l’empresa creada, a través d’un seguit d’accions que li permetin afrontar el procés de creació del projecte empresarial amb les millors condicions d’assessorament, finançament i assistència tècnica possibles.

Des del mateix servei s’ha organitzat juntament amb l’àrea de Joventut el premi Jove Emprenedor i trobada empresarial. Aquest premi te com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor entre els joves de la comarca amb idees innovadores i facilitar-los la posada en marxa dels seus negocis al mateix temps que s’impulsa el creixement i la modernització del sector productiu de la comarca. En aquesta edició hi han participat un total de dotze projectes empresarials.

comentaris
Més a Pallars Jussà