La passió pel formatge ben fet

La Dolors Codina i el Pere Galceran creuen en el que fan, s'estimen l'ofici de formatgers i el viuen amb passió. El resultat no pot ser un altre: uns formatges extraordinaris, premiats arreu.

Formatges Vilavella
photo_camera Uns formatgers extraordinaris.

Sense aquesta vocació i aquesta passió seria impossible aconseguir uns productes com els que caracteritzen la Formatgeria Vilavella, productes artesanals i ecològics fets a partir de la llet de cabra de la seva explotació situada a Basturs, al Pallars Jussà.

Aviat farà 15 anys que van decidir impulsar la formatgeria a partir d'un ramat de cabres propi i des de llavors han anat guanyant terreny i, sobretot, prestigi. Els seus productes frescos, formatges i iogurts, han rebut distincions a les principals fires i concursos del país.

La Dolors i el Pere tenen una cura especial del seu ramat, la base de la seva feina, i defensen el valor de la proximitat com a filosofia de vida. Són uns ferms defensors de l'agricultura ecològica com a activitat necessària per al territori i, encara més, a les comarques de muntanya.