01.12.2021 |
Viure als Pirineus

HISTÒRIA

Presenten 'La vila de Tremp' de Pau Castell amb il·lustracions de Laura de Castellet

El llibre es presentarà aquest dissabte, 20 d’abril a les 12h, a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp.

Pau Castell Granados
L'historiador trempolí Pau Castell a l'acte institucional de l'Onze de setembre 2018 a Tremp/tremp.cat
Presenten 'La vila de Tremp' de Pau Castell amb il·lustracions de Laura de Castellet

Aquest dissabte, 20 d’abril a les 12h i a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp tindrà lloc la presentació del llibre il·lustrat La Vila de Tremp, de Pau Castell. Les il·lustracions són de Laura de Castellet.

L’historiador trempolí Pau Castell i la il·lustradora Laura de Castellet fan un passeig per les diferents èpoques històriques de Tremp fins arribar als nostres dies. El recorregut s’inicia a la prehistòria i acaba amb un passeig per la vila a dia d’avui, havent passat per diverses èpoques com ara l’Edat mitjana, la guerra de Successió i l’arribada del tren i de l’energia elèctrica.

Pau Castell és doctor en Història i membre investigador de l'Institut de Recerca Cultures Medievals de la Universitat de Barcelona. S'ha especialitzat en la Història de la cacera de bruixes, tema al qual va dedicar la seva tesi doctoral que ha estat premiada per la Fundació Noguera i per l'Institut d'Estudis Catalans.

Per la seva part, Laura de Castellet és llicenciada en Belles Arts i des de fa anys que es dedica al còmic i a la il·lustració. Per la seva formació es dedica a la investigació històrica tot i que s'ha especialitzat en patrimoni, però també fa il·lustració de natura, juvenil, tècnica o còmic.

cartell llibre tremp

Presenten 'La vila de Tremp' de Pau Castell amb il·lustracions de Laura de Castellet
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad