EQUIPAMENTS MUNICIPALS

La Pobla tindrà un nou camp de futbol amb gespa artificial

El nou equipament, amb gespa artificial, substituirà l’actual camp de terra, que té més de 80 anys d’antiguitat
Camp futbol la Pobla
photo_camera Imatge virtual del nou camp de futbol de la Pobla/Ajuntament de la Pobla de Segur

El ple de l’ajuntament de la Pobla de Segur va aprovar dijous passat, 6 d'agost, l'avantprojecte de construcció d’un nou camp de futbol. El nou equipament, amb gespa artificial, substituirà l’actual camp de terra, que té més de 80 anys d’antiguitat. L’avantprojecte, que ara es troba en fase d’exposició pública, tindrà un pressupost de 1.418.458 euros.

La proposta va ser aprovada amb els set vots favorables de l'equip de govern (ERC)  i amb el del regidor de Junts per la Pobla, Àngel Enjaime. Per la seva banda, els tres regidors del PSC, a l'oposició, van votar-hi en contra. Joan Carles Boix, portaveu socialista, va justificar el vot negatiu del seu grup argumentant que en aquests moments aquesta inversió no era prioritària. 

El nou camp de futbol s'aixecarà al barri de l'Estació de la Pobla de Segur, a tocar de l'Espai Raier. Es preveu que la construcció del nou equipament es faci en tres fases i el govern municipal poblatà està concretant el seu finançament a través de l'aportació econòmica de diverses institucions.

comentaris