GASTRONOMIA

Èxit d'assistència en el tercer Sopar Gastronòmic de l'Oli de la Pobla de Segur

En totes les propostes, elaborades pels xefs de la Cuineta de la Pobla de Segur, la Casa Masover de Buira i l’Hotel Solé amb la col·laboració de membres de l’Escola d’Hoteleria del Pallars, l’oli va ser el protagonista.
Sopar Molí de l'Oli la Pobla
photo_camera La Pobla va acollir divendres el tercer Sopar Gastronòmic de l’Oli / lapobladesegur.cat

El Molí de l’Oli de la Pobla de Segur va acollir el cap de setmana passat la tercera edició del Sopar Gastronòmic de l’Oli, que van organitzar el projecte Al Teu Gust, l’associació Àpat, Oli Pallars i l’ajuntament de la Pobla de Segur.

El sopar va consistir en un tast de degustació de tres olis (dels productors de Cal Portalé, Cal Boix i Cal Borrech), tres entrants, un primer, dos segons i postres, elaboracions en què l’oli n’era un dels protagonistes i que van ser cuinats pels xefs de la Cuineta de la Pobla de Segur, de Casa Masover de Buira i de l’Hotel Solé de la Pobla de Segur i assistits per membres de l’Escola d’Hosteleria del Pallars.  De beure es van degustar cerveses, vins i licors del Pallars Jussà.

A causa de la demanda d’interessats d’arreu del Pallars, l’aforament de l’esdeveniment va haver d’ampliar-se fins al màxim que el local permetia.