MUNICIPIS

La Pobla de Segur treballa per presentar un nou projecte als Plans de Sostenibilitat Turística

L'alcalde Marc Baró i el regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Tirbió, es van reunir amb representants de les entitats locals i comarcals
La Pobla de Segur Pla Sosteniblitat Turístic
photo_camera Reunió amb representants de les entitats locals i comarcals / lapobladesegur.cat

L'Ajuntament de la Pobla de Segur està duent a terme sessions de treball en torn al projecte de dinamització turística per la nova convocatòria dels Plans de Sostenibiltiat Turística en Destins, del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

L’alcalde, Marc Baró, i el regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Tirbió, es van reunir dimarts a la tarda amb representants de les entitats locals i comarcals del territori per exposar-los una primera proposta de projecte. L’Ajuntament té present que l’àmbit d’actuació és compartit amb els municipis veïns, ja que els impactes que generarà aquest projecte, si es rep el finançament necessari per tirar-lo endavant, serviran per dinamitzar el conjunt de l’oferta turística del Pallars.

La Pobla de Segur Pla Sosteniblitat Turístic 2
Marc Baró i Josep Maria Tirbió, es van reunir amb representants de les entitats locals i comarcals / lapobladesegur.cat

Posteriorment va tenir lloc un taller per treballar la diagnosi de la situació turística actual amb diferents agents turístics locals. És tracta d’una de les sessions de participació que inclou el Pla Estratègic de Turisme Actiu de la Pobla de Segur. L’objectiu de la sessió ha estat obtenir una visió comunia compartida del desenvolupament turístic actual i futur de la Pobla.

El Pla Estratègic de Turisme de la Pobla de Segur s’ha desenvolupat gràcies al suport de l’empresa DECABA Turisme i Desenvolupament Local.

comentaris