ACTIVITATS D'ESTIU

La Pobla de Segur segueix apostant pel bany als rius i al pantà de Sant Antoni

L'Ajuntament condiciona zones com la bassa del Flamisell, la de Sant Joan ,el Xiringuito al llac,els Eixavegons, la bassa de Vallcarga, la Barraca i la presa de Llania
Banys d'estiu a la Pobla de Segur
photo_camera Banys d'estiu a la Pobla de Segur / lapobladesegur.cat

L’Ajuntament de la Pobla de Segur promou, un any més, el bany en zones properes als rius i llacs, arran de la decisió de romandre tancada la piscina municipal 'Camil Cases' per les dificultats de mantenir-la oberta en un estiu encara marcat per la COVID-19.

Les instal·lacions de la piscina han quedat obsoletes i està pendent d’unes obres de millora per revertir aquesta situació. A més, requereix una posta en marxa de més d’un mes d’antelació i suposa un cost elevat. El regidor d’Esports de la Pobla, Eloi Tirvió, ha assegurat que “l’equip de govern ja està treballant per poder reobrir les instal·lacions l’estiu vinent”.

Es  continuarà amb la feina ja engegada l’estiu passat d'habilitació i condicionament d’aquelles zones ja freqüentades pels banyistes: la bassa del Flamisell; la zona de Sant Joan i del Xiringuito al llac i els Eixavegons, la bassa de Vallcarga, la Barraca i la presa de Llania al Noguera. Així doncs, tornarà a desbrossar les àrees i millorarà els accessos que en el transcurs de l’any hagin pogut quedar malmesos. També s’actuarà al camí de la ribera del Noguera perquè s’hi pugui accedir a  peu o en bicicleta.