SOLIDARITAT

La Pobla de Segur lliura a tres entitats els 12.420 € recaptats de la donació d'Anton Farreres

Les tres entitats treballen en el camp de la lluita contra les malalties infantils.
La Pobla de Segur ajuts 1
photo_camera La Pobla de Segur lliura a tres entitats els 12.420 € recaptats de la donació d'Anton Farreres

L’Ajuntament de la Pobla de Segur i els voluntaris de Cultura van realitzar diumenge un acte a la Sala de Plens per tal de lliurar els 12.420 € obtinguts en l’Exposició Benèfica del Llegat Farreres.

Fa uns anys l’Ajuntament de la Pobla de Segur va rebre una donació d' Anton Farreres, fill de la vila. Aquest llegat constava d’uns mil quatre-cents objectes i quadres. En entrar el nou equip de govern, la tasca es va delegar al grup de Voluntaris i Voluntàries de Cultura de l’Ajuntament qui van encarregar-se d’inventariar i taxar tots els objectes. Reservats alguns quadres per a l’Ajuntament, amb la resta es va decidir fer-ne exposicions benèfiques.

La Pobla de Segur ajuts 2
La Pobla de Segur lliura a tres entitats els 12.420 € recaptats de la donació d'Anton Farreres 

L’any 2019 se’n va fer una primera edició que va deixar uns guanys d’11.430 €. Aquestes passades festes de Nadal s’ha fet una nova edició de l’exposició. Qui va voler, podia endur-se objectes deixant un donatiu amb un valor mínim indicat.

L’exposició, celebrada al Molí de l’oli, va tenir un molt considerable èxit de públic i es va assolir una recaptació solidària molt considerable: 12.420 €.

La Pobla de Segur ajuts 3
La Pobla de Segur lliura a tres entitats els 12.420 € recaptats de la donació d'Anton Farreres 

A proposta dels voluntaris i previ acord unànime del Ple Municipal, els guanys han anat destinat en ambdues ocasions a tres associacions benèfiques relacionades amb problemes sanitaris que afecten persones filles o descendents de la Pobla de Segur: Associació KAT6A i amics, Petits Superherois Associació de miopatia miotubular i centronuclear i Associació Local de l’AECC Catalunya contra el càncer.

Diumenge passat es va fer, al saló de plens de l’Ajuntament de la Pobla de Segur, l’acte de lliurament d’un xec de 4.140 euros a cadascuna de les tres associacions esmentades.

comentaris