MUNICIPIS

La Pobla de Segur estrena un punt d'autoreparació de bicicletes

El regidor d’Esports, Eloi Tirvió, ha explicat que aquesta instal·lació està pensada tant per als veïns i veïnes de la Pobla com per als turistes que vinguin a practicar el ciclisme
Centre BTT la Pobla de Segur
photo_camera Centre BTT la Pobla de Segur / lapobladesegur.cat

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha instal·lat una màquina d’autoreparació de bicicletes. Es troba a tocar de l’Oficina de Turisme, on s’allotja el Centre de BTT del Pallars Jussà, i l’accés és lliure i gratuït. Aquest punt d’autoreparació disposa d’un suport per subjectar la bicicleta, desmuntadors per les cobertes de les rodes i una bomba d’aire, entre d’altres eines.

La Pobla de Segur autoreparació bicicletes

El regidor d’Esports, Eloi Tirvió, ha explicat que aquesta instal·lació està pensada tant per als veïns i veïnes de la Pobla com per als turistes que vinguin a practicar el ciclisme, tant de carretera com de BTT, al Pallars i que en cas de necessitar-ho puguin reparar la bicicleta al moment.

El Centre BTT del Pallars Jussà

El Centre BTT Pallars Jussà ofereix la possibilitat de descobrir pedalejant una geografia plena de contrastos d’aquesta comarca del Prepirineu. Les onze rutes senyalitzades permeten recórrer més de 315 quilòmetres, amb opcions per a tots els nivells. Els itineraris discorren per alguns dels llocs més emblemàtics del territori del Pallars. Un dels serveis que ofereix el Centre BTT és la possibilitat de llogar bicicletes per hores o per dies.

comentaris