09.12.2022 |
Viure als Pirineus

FESTES DE NADAL

La Pobla de Segur celebra la Fira de Nadal i Firaski, el mercat de 2a mà d’esquí, muntanya i escalada

Malgrat les dificultats pandèmiques, l'èxit de l'espai de 2a mà del Mercat d'esquí, muntanya i escalada ha estat absolut.
Fira Nadal la Pobla 2
La Pobla celebra la Fira de Nadal /lapobladesegur.cat
La Pobla de Segur celebra la Fira de Nadal i Firaski, el mercat de 2a mà d’esquí, muntanya i escalada

Aquest dissabte, 4 de desembre, s'ha celebrat a la Pobla de Segur la Fira de Nadal amb productes de proximitat agroalimentaris i artesans i també la Firaski i mercat de 2a mà d’esquí, muntanya i escalada. La Fira de Nadal, que enguany ha canviat d’ubicació, s'ha instal·lat passeig al costat del poliesportiu, a peu de la carretera N-260, i la Firaski, com cada any, al poliesportiu.

Fira Nadal la Pobla 1

La Firaski i Mercat de 2a mà d'esquí, muntanya i escalada, organitzat pel Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS), va ser inaugurada per l'alcalde de la Pobla de Segur, Marc Baró. Malgrat les dificultats vingudes per la pandèmia Firaski ha comptat amb la participació de 10 estands d'empreses i entitats relacionades amb el món de la natura, la neu i l'esquí, com Atomic, Querol, Bicis Non Stop, Brifor, Blizzard i Nord Esquis.  Els tallers d’escalada han estat suspesos a causa del Coronavirus.

Fira Nadal la Pobla

Malgrat les dificultats pandèmiques, l'èxit de l'espai de 2a mà ha estat  absolut. A les 10 del matí ja hi havia cua per entrar a l'espai de 2a mà, sobretot per comprar material infantil d'esquiar, l'estrella de la Fira. S'han posat a la venda 300 articles, els més abundants botes i esquís d'esquí alpí, però també material d’escalada i altres relacionats amb la neu.

firaski 2018(Foto: Una edició anterior de la Firaski de la Pobla de Segur / CEPS)

La Fira de Nadal va arrencar a les 11 h i s’allargà fins a les 19 h. del vespre. Durant tot el matí es va oferir calda de Nadal elaborat per És Pallarès, i també va tenir lloc un taller infantil de 11.30 a 13.30 h a càrrec de Lil’art i El cau de l’art. Des de l'entitat Alba Jussà es va organitzar una activitat per descobrir les sorpreses que amaga el calendari d’advent del Jardí dels Llibres.  També va tenir lloc una actuació amb el quartet vocal EnCantades i el sorteig de la Gran Panera de la campanya “Avança’t al Nadal”.

La Fira de Nadal està organitzada per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

La Pobla de Segur celebra la Fira de Nadal i Firaski, el mercat de 2a mà d’esquí, muntanya i escalada
Comentarios