09.12.2022 |
Viure als Pirineus

ESPORT ESCOLAR

El Pallars Jussà signa un conveni de col·laboració per al foment de l’esport escolar a la comarca

Actualment s’estan gestionant les sol•licituds dels forfaits bonificats a que tenen accés els habitants del Pallars Jussà.
signatura conveni
Josep M. Mullol i Joan Ubach en l'acte de signatura del conveni / CCPJ
El Pallars Jussà signa un conveni de col·laboració per al foment de l’esport escolar a la comarca

El Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Pallars Jussà han signat un nou conveni de col•laboració per al foment de l’esport a la comarca.

Aquesta col•laboració es materialitzarà amb una aportació de 14.500EUR anuals per part del Consell Comarcal a l’ens esportiu que es destinaran a l’impuls de diferents programes de foment de l’esport, en especial aquells que estan relacionats amb l’esport escolar o els esdeveniments esportius populars, alhora que també donarà suport a les estructures de gestió de l’entitat.

Aquesta línia de col•laboració, iniciada fa més de vint anys i que ara es renova, incideix en els programes que desenvolupa anualment el Consell Esportiu com l'Esport Blanc Escolar, destinat als alumnes de 3er i 4art de primària de les comarques pirinenques o el Pla Català de l'Esport a l'Escola. També trobem en aquesta programació diferents activitats i proves esportives, crossos, etc. 

També fruit d’aquesta col•laboració, actualment s’estan gestionant les sol•licituds dels forfaits bonificats a que tenen accés els habitants del Pallars Jussà en virtut d’un conveni entre el Consell Comarcal i FGC.

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol i el President del Consell Esportiu, Joan Ubach, han expressat també la voluntat per reprendre els cursos de natació destinats a escolars del Pallars Jussà i Sobirà que es portaven a terme a la piscina coberta de l’AGBS i que van quedar aturats amb la pandèmia. Aquesta voluntat també inclou l’accés dels ciutadans de la comarca a aquesta instal·lació en horaris concertats com s’havia fet abans de la Covid-19.

El Pallars Jussà signa un conveni de col·laboració per al foment de l’esport escolar a la comarca
Comentarios