JOVENTUT I INFÀNCIA

El Pallars Jussà presenta una guia que agrupa tots els recursos comarcals per a infants i joves

La iniciativa parteix de la Taula d’Infància i Adolescència del Pallars Jussà, que agrupa serveis d’àmbits com la salut, serveis socials, seguretat, educació entre altres.
presentació guia infància Pallars Jussà 1
photo_camera El Pallars Jussà presenta una guia que agrupa els recursos comarcals per a infants i joves / CCPJ

En representació de la taula d’infància, els Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Jussà, han presentat la nova Guia de recursos d’Infància i Joventut del Pallars Jussà en un acte presidit per la Secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, del departament de Drets Socials, Núria Valls i Carol, juntament amb el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol i Miret. L’acte també ha comptat amb la presència de la Directora General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Sara Cabanes.

La guia, impulsada per la Taula de la Infància del Pallars Jussà, fa un compendi dels diferents recursos que s’ofereixen des de la comarca a infants i joves de cara a cobrir les seves necessitats en àmbits tan diversos com el lleure, l’educació, la protecció entre molts altres.

presentació guia infància Pallars Jussà 2
El Pallars Jussà presenta una guia que agrupa tots els recursos comarcals per a infants i joves / CCPJ

La Taula de la Infància del Pallars Jussà, és un òrgan creat el 2015, que agrupa tots aquells serveis que atenen infants i joves a la comarca com Salut, Serveis Socials, Educació, Joventut o Mossos d’Esquadra, entre altres.

Tant la Secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls, com la Directora General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Sara Cabanes, van elogiat el treball en xarxa que es porta a terme des de la Taula d’Infància i Adolescència i ha posat aquesta pràctica com un model a seguir per aconseguir el benestar dels infants.

Per la seva banda, el President del Consell Comarcal, Josep M. Mullol, ha destacat la importància d’agrupar tots els serveis adreçats als col·lectius més joves en un document fàcil i accessible, com és la guia.

La nova guia està penjada a la web del Consell Comarcal i des d’allà s’enllaça directament amb els diferents recursos inclosos. https://pallarsjussa.cat/Pdfs/2022/2022_Guia_Recursos_v2.pdf

També se n’ha fet una petita edició en paper en català, castellà i francès.