LABORAL

Pallars Actiu ofereix formació en noves tecnologies a persones aturades

Amb l’objectiu que millorin les seves competències digitals de cara a la seva inserció laboral

 

Pallars Actiu cursos aturats
photo_camera Curs de formació de Pallars Actiu /CCPJ

Una vintena de persones han començat avui una formació sobre el món digital i noves tecnologies organitzada per Pallars Actiu, juntament amb la Cambra de Comerç de Lleida i en col·laboració amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà, adreçada a persones en situació d’atur de més de 45 anys.

L’objectiu de la formació és millorar el posicionament d’aquestes persones de cara a la seva reincorporació al món laboral millorant els seus coneixements digitals i potenciant així la seva adaptació a les noves necessitats tecnològiques del món empresarial.

Amb aquesta formació s’aconsegueix evitar que les persones de més edat quedin fora del circuit laboral a causa del seu desconeixement de les eines digitals, cada cop més usades per les empreses.

La formació, que té una durada de 100 hores lectives, inclou elements com diferents eines, plataformes, aplicacions que ajuden a fer la vida més fàcil a nivell personal i professional, nocions de com introduir-se en el màrqueting digital, però també com aprofitar les xarxes socials en la recerca de feina, entre altres elements.

Així mateix, l’alumnat rebrà també orientació professional personalitzada de cara a la seva inserció laboral mitjançant la detecció dels seus punts forts i identificant els sectors més adients en funció de les capacitats i els coneixements de cadascú