MOBILITAT

El Pallars Jussà es queda sense el 'Bus de la Festa' després que hagin quedat desertes dos licitacions

El servei es va estrenar el 2003 i l'any passat va tenir uns 2.000 usuaris
Bus de la Festa CCPJ
photo_camera Imatge d'arxiu del Bus de la Festa del Pallars Jussà / CCPJ

El Pallars Jussà es queda sense el 'Bus de la Festa' a causa de dos licitacions desertes. Durant el més de maig es va dur a terme la primera licitació del servei, al quedar desert, es va repetir la convocatòria, però aquest cop obrint el procés a empreses de tot l’Estat.

Paral·lelament, vista la dificultat per comptar amb alguna candidatura, es va difondre la informació de la convocatòria a través de les xarxes socials, alhora que es va fer arribar la informació directament a empreses  del sector, però malgrat tots aquests esforços de difusió, la convocatòria va tornar a quedar deserta.

Fins a dia d’avui s’han anat explorant altres alternatives i no ha estat fins que s’han esgotat totes les vies possibles que no se n’ha informat la població. 

Bus de la Festa CCPJ
Imatge d'arxiu del Bus de la Festa del Pallars Jussà / CCPJ

El servei es va estrenar el 2003 i l'any passat va tenir uns 2.000 usuaris

Aquest servei l’impulsa l’Oficina Jove del Pallars Jussà en col·laboració amb els ajuntaments i comissions de festes i el suport del cos de Mossos d’Esquadra, amb l’objectiu de prevenir dels accidents de trànsit els dies de més afluència de joves a les festes locals. 

El del Pallars Jussà és l’únic consell que ha mantingut aquest servei durant més de 20 anys malgrat les dificultats que suposa prestar un servei d’alta complexitat com és aquest i que fa que no sigui d’interès per a les empreses de transport. El servei es va estrenar el 2003 i l'any passat va tenir uns 2.000 usuaris

Des del Consell Comarcal del Pallars Jussà han explicat que "entenem i compartim el malestar que ha creat aquesta situació entre el jovent i les famílies" i per aquest motiu asseguren que es comprometen a continuar treballant per reprendre el servei l’estiu vinent amb totes les garanties de seguretat tant pels seus usuaris i usuàries com pels treballadors i treballadores del servei.