OBITUARI

Mor Francesc Borrell, alcalde de Salàs de Pallars

El Primer Secretari de la Federació del PSC, Òscar Ordeig, n’ha destacat la trajectòria en defensa del Pallars i el Pirineu
Foto Cisco Borrell amb President Montilla
photo_camera Francesc Borrell amb el president Montilla a les Botigues-Museu de Salàs

L'alcalde de Salàs de Pallars, Francesc Borrell i Grau, ha mort aquest dissabte. Borràs era batlle del municipi pirinenc del Pallars Jussà des del 2003 –actualment per Compromís per Salàs- i es tractava d'un dels polítics pirinencs amb més trajectòria.

El Primer Secretari de la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha destacat “la llarga trajectòria de Borrell en la defensa del Pallars i del Pirineu. La seva tasca durant 18 anys al capdavant de l’Ajuntament de Salàs és el més clar llegat de la seva trajectòria política i de la petjada que deixa pels veïns i veïnes de Salàs i de tota la comarca”.

En aquest sentit, la Primera Secretària de l’Agrupació de Compromís x Tremp, Sílvia Romero, ha recordat que “Borrell va ser l’impulsor de la Diada de Commemoració de la Fira de Bestiar i de la creació de les Botigues Museu de Salàs, iniciatives cabdals per a l’impuls turístic i cultural del municipi i la comarca”. L’Executiva del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran trasllada el seu condol a la família, amics i amigues i veïns i veïnes de Salàs. 

 "Ens ha deixat Francesc Borrell, company, alcalde de Salàs de Pallars i un gran defensor del socialisme i del Pallars i el Pirineu. El meu sentit condol als seus familiars i amistats", ha piulat el líder del PSC-Units, Salvador Illa.