JOVENTUT

Més de 40 joves decideixen en assemblea què fer a la Pobla aquest 2020

A partir d’ara, l’Ajuntament avaluarà aquestes propostes per integrar-les en el pressupost i poder-les executar durant l’anualitat del 2020
Joves la Pobla 2
photo_camera Assemblea de joves de la Pobla/ajuntament de la Pobla de Segur

Més de quaranta joves poblatans i poblatanes van assistir el passat divendres a la Fàbrica de cervesa C13 per votar en assemblea quines de les 8 propostes d’activitats es durien a terme durant el 2020.

El jovent del poble van decidir, després d’una votació per consens i una d’individual, que les set propostes que s’executaran siguin una sortida al karting d’Alpicat, l’acampada jove amb joc de nit, un cicle gastronòmic, fer activitats nàutiques al llac, el cicle activitats LGTBI+, la recollida de brossa i la jornada de jocs de taula. Aquestes propostes representen 5.000€ del pressupost de joventut. Són set de les vuit propostes que es van presentar, cinc de les quals eren en fetes per menors d’edat i tres per majors d’edat.

Sílvia servent: “De cara a la propera edició intentarem buscar noves fórmules que incentivin la participació dels més grans, sempre tenint en compte les seves opinions”.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament la participació de les persones joves en la segona edició dels pressupostos participatius. Sílvia Servent, regidora de joventut explica: “Estem satisfets perquè, un any més, hem aconseguit tenir propostes per part dels joves per poder dur a terme el 2020. Tot i això, aquest any la participació a l’assemblea ha baixat una mica, hem trobat a faltar les persones joves de més de 16 anys”, que afegeix: “de cara a la propera edició intentarem buscar noves fórmules que incentivin la participació dels més grans, sempre tenint en compte les seves opinions”.

A partir d’ara, l’Ajuntament avaluarà aquestes propostes per integrar-les en el pressupost i poder-les executar durant l’anualitat del 2020. Per poder-les dur a terme, els i les joves que han proposat cada proposta hauran d’implicar-se en l’organització i la difusió, sempre comptant amb el suport tècnic i econòmic de l’Ajuntament de la Pobla.

comentaris
Més a Pallars Jussà