ACTIVITATS D'ESTIU

Més de 200 nens i nenes del Pallars Jussà participen a la Trobada de Casals d’Estiu a la Vall Fosca

En total hi ha participat 8 casals de les localitats de Isona, Figuerola, Tremp, Talarn, Salàs de Pallars, la Pobla de Segur i de la Vall Fosca que enguany ha estat el municipi acollidor.
foto trobada casals_
photo_camera Nens i nenes participants a la Trobada de Casals d’Estiu a la Vall Fosca / CCPJ

Més de 200 nens i nenes així com 40 monitors/es que integren les diferents activitats d’estiu que es desenvolupen al Pallars Jussà, han participat a la Trobada de Casals d’Estiu que enguany s’ha celebrat a la Vall Fosca.

Després de dos anys de pandèmia en que no s’ha pogut dur a terme aquest esdeveniment, la trobada ha celebrat aquest retrobament amb les il·lusions renovades, on nens i nenes de tota la comarca han tornat a jugar junts en una jornada dedicada sobretot a l’agermanament de les diferents activitats d’estiu que es porten a terme als municipis del Pallars Jussà.

En total hi ha participat 8 casals de les localitats de Isona, Figuerola, Tremp, Talarn, Salàs de Pallars, la Pobla de Segur i de la Vall Fosca que enguany ha estat el municipi acollidor.

La jornada ha començat amb un esmorzar de germanor i ha continuat amb diferents dinàmiques protagonitzades per cadascun dels casals per tal de presentar-se davant la resta i trencar el gel per començar a fer coneixences.

Finalment un grup d’animació ha fet cantar i ballar els centenars de nenes i nens abans de retornar a les seves localitats respectives.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, present a la trobada, ha explicat que aquesta activitat vol promoure l’agermanament entre els més petits i alhora fer-los descobrir el seu entorn més pròxim, per això es tracta d’una trobada itinerant que recorreu el Pallars Jussà. Mullol també ha valorat els casals d’estiu com una eina de dinamització dels pobles de la comarca. 

Aquesta activitat, organitzada conjuntament per l’Oficina Jove, el Servei d’Immigració i els Serveis Socials del Consell Comarcal així com l’ajuntament de la Torre de Capdella amb la col·laboració de la Direcció General per a la Immigració i la de Joventut de la Generalitat de Catalunya.