PARTITS POLÍTICS

Maria Pilar Cases és escollida per la militància d'ERC com a candidata a la reelecció a l'alcaldia de Tremp

En l'assemblea de militants, l'alcaldessa Maria Pilar Cases i el seu grup municipal han fet balanç de gestió de mandat municipal.
Cases1
photo_camera L'alcaldessa Maria Pilar Cases optarà a la reelecció com alcaldessa de Tremp / Guillem Lluch

La secció local d'ERC a Tremp ha celebrat aquest dissabte, 15 d'octubre, l'assemblea local per escollir la cap de llista a les municipals de Tremp. Esquerra és present al consistori des de 1995 quan el regidor aconseguit a Tremp, fou l´únic dels Pallars i la Ribagorça i esdevingué l'inici lent però constant de la reimplantació d'ERC en aquestes comarques. "Avui, Esquerra és un partit consolidat als dos Pallars i la Ribagorça, amb diverses alcaldies, que presentarà llistes a tots els municipis i que compta amb mantenir el diputat provincial i guanyar les presidències dels tres Consells Comarcals", segons han manifestat des de la formació republicana en un comunicat.

foto congres 22
Assemblea local d'ERC a Tremp / ERC

En l'assemblea d'avui, l'Alcaldessa Maria Pilar Cases i el seu grup municipal han fet balanç de gestió de la legislatura, de l'esforç per millorar els serveis i el benestar a tots els nuclis de població. En el transcurs de la reunió s'ha expressat el suport al president Aragonés i el seu govern "en aquest moments d'incertesa social i econòmica i mostrat la disposició a col·laborar en tot allò que sigui necessari".

Finalment, en l'assemblea s'ha donat compte de la candidatura presentada per Maria Pilar Cases per ser cap de llista d'ERC a les eleccions municipals de 2023. La candidatura, ha resultat avalada, en votació secreta, per unanimitat dels assistents.