Maria Pilar Cases encapçala la llista d'ERC a Tremp

Unes 120 persones es van aplegar aquest dissabte en l’acte celebrat als sols de la rambla Doctor Pearson, a Tremp, en el marc d’un aperitiu obert a la població.

fototots
photo_camera La candidatura d'ERC a Tremp.

Maria Pilar Pilar Cases, ha prioritzat l’apropament de l’Ajuntament i llurs decisions a la ciutadania. “Hem de tenir un govern que deixi de manar a la població, i li comenci a demanar que creu més important i necessari, que governi i gestioni en base a aquestes prioritats”. Ha destacat que cal una aposta ferma per donar a conèìxer les potencialitats de la comarca per a la implantació d’emprenedors i empreses, que generarien noves ocupacions al seu voltant, que busquen zones on implantar els seus serveis de creació, tècnics i d’administració.

Implicar l’Ajuntament en el procés nacional que viu el país, i deixar enrera els vells enfrontaments entre CiU i PSC que han arribat als jutjats en forma de contenciosos administratius o de denúncies electorals són altres dels objectius que s’ha marcat la formació republicana. Maria Pilar Cases ha afirmat “em presento per ser la primera Alcaldessa de Tremp i ha donat a conèixer  els 7 primers membres de la candidatura, com l’equip que durà el municipi a fer el canvi que necessita”.

L’acompanyen en la llista com a número 2, Antoni Flores, enginyer industrial i persona molt arrelada a la ciutat, de número 3 la Laura Soriano, tècnica sociosanitària molt implicada en la vida associativa del municipi. En el número 4, l’arquitecte Jordi Altisent, nét d’un anterior alcalde de la ciutat, de número 5, Montse Grioles, pagesa i presidenta d’una associació de dones, en el número 6 Ignasi Fiter, jubilat i exformador en seguretat vial, i de número 7, la  jove de les JERC, Júlia Francés, estudiant i persona implicada en diverses entitats.

L’acte l’ha tancat Marta Rovira, secretària general d’Esquerra afirmant que “moltes ciutats i pobles del país necessiten una renovació, canviar polítiques i persones per adaptar-se als nous temps, i Tremp, és un d’aquests llocs”.

En aquesta línia ha animat els ciutadans a participar en les municipals en clau de projectes locals però sense perdre de vista que calen municipis compromesos amb la independència com a pas complementari de les decisives elecccions del 27 de setembre.