ELECCIONS MUNICIPALS

Marc Baró, candidat a la reelecció com a alcalde de la Pobla de Segur

L’assemblea local d'Esquerra Republicana ha votat la seva candidatura per unanimitat.
Marc Baró foto candidat assembl local 2
photo_camera Marc Baró, candidat a la reelecció com a alcalde de la Pobla de Segur / ERC

Marc Baró ha estat escollit cap de llista d’Esquerra Republicana a la Pobla de Segur a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. L’assemblea local de la formació ha votat la seva candidatura per unanimitat.

El republicà encapçala per segon cop la llista municipal amb la intenció de "continuar treballant per fer de la Pobla un poble dinàmic, alegre, acollidor i emprenedor, on continuar millorant la qualitat de vida dels seus habitants".

Baró ha destacat els equipaments fets com el nou centre de dia, l’ascensor de la Pedrera, l’enjardinament de l’entorn del poliesportiu, la millora de l’entorn ferroviari, amb aparcaments dissuasius, el canvi d’enllumenat més eficient, el festival Vianda... Però, el candidat, per sobre de tot ha volgut destacar el nou parc municipal i el nou camp de futbol; dos equipaments que "han fet de la Pobla un lloc més atractiu i més amable, tant per als visitants com per als habitants que hi viuen tot l’any, que en definitiva són els que més han de gaudir de les noves instal·lacions". Baró, també ha volgut fer un reconeixement del gran treball fet per tot l’equip que es va formar al voltant de la llista electoral presentada el 2019, un grup de persones amb moltes ganes de transformar la Pobla.

Marc Baró foto candidat assembl local
Marc Baró, candidat a la reelecció com a alcalde de la Pobla de Segur / ERC


L’actual alcalde ha remarcat el gran compliment del programa electoral presentat el 2019. Al voltant d’un 95% ha estat executat, sense descuidar moltes altres coses que han anat sorgint durant el mandat i que no estaven en el Pla d'Actuació Municipal. Entre d’altres Baró ha destacat les actuacions més importants que s’han realitzat, com la recuperació dels refugis de la guerra, habilitar la Serradora com un espai polivalent, els nous aparcaments o la liquidació del Consorci amb ADIF. Tot això sense oblidar que l’actuació municipal s’ha vist condicionada per una pandèmia i una incertesa econòmica d’abast mundial que no ha estat gens fàcil de gestionar.

Pel que fa a les noves eleccions Baró ha remarcat la importància de les noves línies d’ajut que s’han aconseguit, al voltant de 4 milions d’euros, que marcaran la nova legislatura. Cal destacar els tres Next Generation que faran possible el programa de turisme sostenible, la reforma de la tercera planta de la residència, el DUS5000 i la subvenció rebuda per fer la nova Biblioteca. Tots ells, projectes que espera poder-ne iniciar ben aviat les obres. El republicà ha afirmat: «Volem continuar treballant per fer de la Pobla un poble de futur, un poble de referència, on tothom si sent a gust, on la gent tingui ganes de venir perquè hi ha oportunitats per a tothom, on la gent és i serà el nostre eix principal, perquè volem que La Pobla continuï sent un municipi on les associacions estiguin al centre de tot el que passa al nostre municipi, on volem continuar treballant per aconseguir que a La Pobla hi passin coses».

Finalment, el candidat ha volgut destacar que aviat es presentarà la resta de la candidatura amb algunes cares renovades però "amb una clara vocació de continuïtat, per poder seguir fent pinya per la Pobla", ha dit.

comentaris
Més a Pallars Jussà