L'espai s'inaugurarà oficialment al setembre

L'espai patrimonial de la central hidroelèctrica de Talarn obre al públic

El proper dissabte dia 6 d'agost s'obre finalment al públic l'Espai Patrimonial de la Central de Talarn. Es tracta d'una zona adaptada dins la central que Endesa té a Talarn que permet veure l'exposició El Pallars Il·lumina Catalunya i a l'hora, la central en funcionament.

hidro
photo_camera Fotografia d’arxiu

Aquest projecte ha estat possible gràcies a l'esforç de l'ajuntament de Tremp amb els ajuts econòmics Leader i de la Diputació de Lleida i forma part del projecte d'accions per a posar en valor el patrimoni hidroelèctric que impulsen des de fa anys els ajuntaments de Tremp, Talarn, Salàs de Pallars i La Torre de Capdella.

L'accés a l'espai serà limitat a grups de 25 persones i es duran a terme les visites guiades a les 10h i a les 11:30h. Les visites guiades van a càrrec de l'empresa pallaresa Territorium, especialitzada en turisme històric i cultural.

Aquest agost la central serà visitable tots els dissabtes i a partir del setembre s'ampliarà l'horari als dijous i els divendres. A banda del públic en general es preveuen visites escolars a través de l'Entorn d'Aprenentatge que el departament d'educació té a Tremp, tal com ja s'ha vingut realitzant aquest hivern.