25.01.2022 |
Viure als Pirineus

CRISI CORONAVIRUS

Tremp cancel·la la Fira Pallars Terra de Corder

L'estat d'alerta per coronavirus fa impossible l'òptima organització de les activitats previstes
Empar Moliner vi novell
L'Empar Moliner en una festa de vins/Twitter/@vinovell
Tremp cancel·la la Fira Pallars Terra de Corder

 L'Ajuntament de Tremp ha acordat cancel·lar la Fira Pallars Terra de Corder i la Trobada Pallars de Foc, que s'havien de celebrar els dies 8, 9 i 10 de maig, davant de l'estat d'alerta per coronavirus i les mesures de prevenció decretades per les autoritats sanitàries, que fan impossible l'òptima organització de les activitats previstes. L'Ajuntament estudia mantenir un únic acte per a aquest 2020 que seria la menjada popular de corder que passaria al diumenge 1 de novembre, complementant la Fira del Codony. Pel que fa a la resta d'actes es passaran directament a l'any 2021.

Per aquesta fira estaven confirmats diferents actes, com un esmorzar popular de girella amb el xef d'estrella Sergi de Meià o un tast literari de formatges i vi a càrrec d'Empar Moliner. Totes aquestes activitats queden ajornades per a l'any vinent.

Sobre la 5a edició de la Trobada Pallars de Foc, els organitzadors han cregut convenient cancel·lar tota la convocatòria i treballen a buscar noves dates per a la ubicació de l'esdeveniment.

Tremp cancel·la la Fira Pallars Terra de Corder
Comentarios