CRISI CORONAVIRUS

Tremp cancel·la la Fira Pallars Terra de Corder

L'estat d'alerta per coronavirus fa impossible l'òptima organització de les activitats previstes
Empar Moliner vi novell
photo_camera L'Empar Moliner en una festa de vins/Twitter/@vinovell

 L'Ajuntament de Tremp ha acordat cancel·lar la Fira Pallars Terra de Corder i la Trobada Pallars de Foc, que s'havien de celebrar els dies 8, 9 i 10 de maig, davant de l'estat d'alerta per coronavirus i les mesures de prevenció decretades per les autoritats sanitàries, que fan impossible l'òptima organització de les activitats previstes. L'Ajuntament estudia mantenir un únic acte per a aquest 2020 que seria la menjada popular de corder que passaria al diumenge 1 de novembre, complementant la Fira del Codony. Pel que fa a la resta d'actes es passaran directament a l'any 2021.

Per aquesta fira estaven confirmats diferents actes, com un esmorzar popular de girella amb el xef d'estrella Sergi de Meià o un tast literari de formatges i vi a càrrec d'Empar Moliner. Totes aquestes activitats queden ajornades per a l'any vinent.

Sobre la 5a edició de la Trobada Pallars de Foc, els organitzadors han cregut convenient cancel·lar tota la convocatòria i treballen a buscar noves dates per a la ubicació de l'esdeveniment.