EQUIPAMENTS

L'Ajuntament de Tremp finançarà amb un ajut Next Generation la millora de la zona esportiva del Pinell

Aquest ajut de 367.937,71€, finançarà una part de les despeses del projecte “Zona esportiva del Pinell” que ascendeix a 600.000€.
Imagen de WhatsApp 2024-06-03 a las 18.58.55_e880027f
photo_camera El ple de l'Ajuntament de Tremp ha aprovat l’acceptació de l’ajut Next Generation / tremp.cat

El ple de l'Ajuntament de Tremp ha aprovat l’acceptació de l’ajut Next Generation per a la millora i optimització d’instal·lacions i espais esportius que fomentin el turisme esportiu sostenible. Aquest ajut de 367.937,71€, finançarà una part de les despeses del projecte “Zona esportiva del Pinell” que ascendeix a 600.000€. Entre les actuacions previstes trobem l’adequació dels vestuaris del camp de futbol i la piscina municipal, millora dels accessos a la zona esportiva del Pinell, actuacions per a optimitzar l’eficiència energètica dels equipaments de la zona amb la implementació de plaques solars, aerotèrmia i sistemes d’il·luminació més adequats, entre altres.

Imagen de WhatsApp 2024-06-03 a las 18.58.55_e880027f
El ple de l'Ajuntament de Tremp ha aprovat l’acceptació de l’ajut Next Generation / tremp.cat

En el Ple d’aquest juny també s’ha donat suport a la moció per impulsar la declaració del Parc Natural del Montsec, com a figura necessària per al reconeixement dels valors patrimonials d’aquest espai i per al desenvolupament socioeconòmic d’aquest territori.

També s’ha donat llum verda a la renovació del conveni de gestió de l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà que suposa la preservació del fons de l’Ajuntament de Tremp amb l’aportació d’un terç del sou d’una persona tècnica.