02.10.2022 |
Viure als Pirineus

EQUIPAMENTS MUNICIPALS

L'Ajuntament de la Pobla de Segur obre al públic les noves pistes de pàdel

Fins al 31 de març la reserva de les pistes serà gratuïta per a tothom.
Pàdel la Pobla de Segur
Les noves pistes de pàdel de la Pobla de Segur estan ubicades al carrer del Doctor Durany / lapobladesegur.cat
L'Ajuntament de la Pobla de Segur obre al públic les noves pistes de pàdel

Aquest dilluns s'han obert al públic les noves pistes de pàdel de la Pobla de Segur. Per tal de registrar-se i fer la reserva, les persones interessades poden accedir a l’aplicació RESERVAPLAY (https://lapobladesegur.reservaplay.cat/login  ) o a través de l’APP disponible per Android i IOS. L’horari d’obertura és de 9.00 a 22.00 h. Les pistes estan ubicades al carrer del Doctor Durany s/n.

Fins al 31 de març la reserva de les pistes serà gratuïta per a tothom. Sofereix la possibilitat de fer-se abonats (adults i infantil) per tal de poder gaudir de descomptes en les activitats organitzades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Pobla de Segur com el pàdel, la piscina municipal, activitats esportives, pavelló d’esports, etc.

La construcció de les noves pistes de pàdel de la Pobla de Segur.ha tingut un cost de 76.000 euros. El regidor d’esports, Eloi Tirvió, ha destacat que “aquesta actuació respon a la creixent popularitat del pàdel entre la població que l’equip de govern ha detectat. Es tracta d'un servei municipal que s'ofereix i es gestiona des de l’Ajuntament”.

Per consultes es pot contactar amb la regidoria d’Esports al telèfon 973680038 (de dilluns a divendres de 9 a 14h) o a/e [email protected] o [email protected] .

L'Ajuntament de la Pobla de Segur obre al públic les noves pistes de pàdel
Comentarios