IGUALTAT

L'Ajuntament de la Pobla de Segur lliura 'Biblioteques liles' als equipaments educatius i sociosanitaris

El fons compta amb prop de 150 exemplars i la inversió total ha estat de 2.800 euros.
La Pobla biblioteques liles
photo_camera La Pobla lliura 'Biblioteques liles' als equipaments educatius i sociosanitaris / lapobladesegur.cat

Aquest dilluns s’ha fet lliurament de les cinc “Biblioteques liles” que l’Ajuntament de la Pobla de Segur ha donat als diferents equipaments educatius i sociosanitaris del municipi: l’Escola Bressol, l’Escola Els Raiers, l’Institut, el Centre de Dia i la Residència Nostra Senyora de Ribera.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de la Pobla de Segur, Gemma Algueró, ha exposat que “es tracta d’un conjunt de llibres, còmics, contes i jocs de temàtica feminista i d’educació sexual per treballar la perspectiva de gènere, la lluita contra les violències masclistes i la gestió de les emocions”. El fons compta amb prop de 150 exemplars i la inversió total ha estat de 2.800 euros.

La tria dels títols s’ha fet a partir del treball minuciós de la tècnica d’atenció a col·lectius amb risc d’exclusió social, Marina Manso, i el suport de la Biblioteca Municipal i la llibreria Chalamanch. Algueró afegeix que “darrere d’aquestes caixes hi ha una gran tasca de recerca feta amb consciència del tipus de públic que n’ha de fer ús: des de contes d’educació emocional per als i les més petites de l’escoleta fins a llibres que reflexionen sobre la vellesa per als residents de la Residència i els/les usuàries del Centre de Dia”.

Aquesta és una de les accions que durant l’Ajuntament va dur a terme durant l’any 2022 amb els fons provinents del Pacto de Estado Contra la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat.

comentaris
Més a Pallars Jussà