06.12.2022 |
Viure als Pirineus

TURISME DE MUNTANYA

L’Oficina de Turisme de la Pobla de Segur rep 8.000 visitants més el darrer any

Les dades recollides durant aquest darrer any demostren que la tendència és a l’alça en tots els trimestres
Turisme la Pobla
Oficina de turisme de la Pobla/lapobladesegur.cat
L’Oficina de Turisme de la Pobla de Segur rep 8.000 visitants més el darrer any

L’Oficina de Turisme, situada des de principis del 2019 a l’antiga estació de tren, ha rebut al llarg del 2019 un total de 14.124 persones, 8.000 més que l’any 2018. El període amb més afluència de visitants és el mes d’agost, en què més de 3.000 persones van passar per aquest equipament turístic. Les dades anteriors mostren que la tendència ja anava a l’alça, amb un augment mig anual del 15% entre els anys 2015 i 2018.

Les dades recollides durant aquest darrer any demostren que la tendència és a l’alça en tots els trimestres i que el que més augmenta és el període de tardor, amb un increment del 168,04%. Pel que fa a la distribució per estacions de l’any, un 45% dels visitants es concentren a l’estiu, un 28,3% a la primavera, un 16,4 a la tardor i un 9,9 a l’hivern.

La rehabilitació de l’antiga estació de tren, finalitzada el febrer del 2019, va ser realitzada mitjançant el projecte Green Pyrenees Slow Tourism

Així doncs, les dades d’aquest primer any de la nova seu de l’Oficina de Turisme mostren un augment del 145,8% del nombre de visitants, “unes dades que des de l’Ajuntament de la Pobla valorem molt positivament”, explica Josep Maria Tirbió, regidor de promoció econòmica, i afegeix: “ens demostren la necessitat que hi havia de tenir un equipament de turisme renovat, a l’entrada del poble i amb l’estació de tren al costat”.

La rehabilitació de l’antiga estació de tren, finalitzada el febrer del 2019, va ser realitzada mitjançant el projecte Green Pyrenees Slow Tourism (GPS Tourism) i el cofinançament de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de Pallars Jussà i l’Ajuntament de la Pobla.

L’Oficina de Turisme de la Pobla de Segur rep 8.000 visitants més el darrer any
Comentarios