SALUT

L’Hospital Comarcal del Pallars incorpora dos nous oftalmòlegs i evita desplaçaments

La incorporació d’aquests dos nous oftalmòlegs permetrà també oferir el tractament de la degeneració macular associada a l’edat
Hospital del Pallars oftalmologia ICS
photo_camera L’Hospital Comarcal del Pallars incorpora dos nous oftalmòlegs i evita desplaçaments / ICS

L’Hospital Comarcal del Pallars ha reforçat el Servei d’Oftalmologia incorporant dos nous oftalmòlegs. Això permetrà al centre oferir el tractament de degeneració macular associada a l’edat, fet que evitarà el desplaçament d’una vuitantena de pacients a Lleida.

L’ampliació del servei ha estat possible gràcies a un acord amb els hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria. Concretament, l’equip es reforçarà amb dos professionals més procedents d’aquests centres, passant a estar format per 4 oftalmòlegs i 2 optometristes. Aquest canvi permetrà doblar l’atenció mensual, passant de 32 a 64 hores.

A banda del tractament de degeneració macular, l’Hospital Comarcal del Pallars seguirà tractant altres patologies com operacions de cataractes i algunes cirurgies de parpella, així com el diagnòstic i seguiment de la majoria de malalties oculars. Per contra, es continuaran fent a l’Hospital Arnau de Vilanova altres tractaments més complexos com el despreniment de retina o el glaucoma.