CONCERTS

Arrenca a l’Espai Patrimonial de La Central de Talarn el primer concert del cicle Música a Contracorrent

L’espai Patrimonial la Central enceta temporada amb un concert-vermut a càrrec del duet Mercè i Arnau

Concert a Contracorrent 1
photo_camera Arrenca a l’Espai Patrimonial de La Central de Talarn el primer concert del cicle Música a Contracorrent / tremp.cat

Aquest matí ha tingut lloc a l’Espai Patrimonial de La Central de Talarn el primer concert del cicle Música a Contracorrent. Aquesta és una proposta cultural, impulsada per l’Associació Pirineu Wat, que promou espectacles musicals als equipaments hidroelèctrics amb l’objectiu de donar a conèixer i posar en valor el patrimoni i el paisatge hidroelèctric que va néixer al territori, ara fa més de cent anys.

original-EFE1D42E-0EB4-4B55-8E1B-FDBEC73B8ADC
Arrenca a l’Espai Patrimonial de La Central de Talarn el primer concert del cicle Música a Contracorrent / tremp.cat

En aquesta segona edició seran tres els equipaments que programen concerts: en primer lloc, l’Ajuntament de Tremp coincidint amb la inauguració de la temporada de l’Espai Patrimonial amb el concert de Mercè i Arnau acompanyat d’una degustació de productes locals. Al mes de maig s’hi sumarà la central de Camarasa i a l’agost el Museu de l’Aigua de Lleida. 

Al concert d’aquest dissabte han participat unes 60 persones que han aprofitat l’excusa per gaudir de bona música, gastronomia local i conèixer una mica millor l’oferta d’activitats culturals i divulgatives de l’Espai Patrimonial La Central.