L'ajuntament de Tremp informa per error d'una falsa estafa i després rectifica

El consistori havia alertat que les visites porta a porta dels tècnics de l'empresa Intan Solutions, subcontractada per Gas Natural Fenosa, podien ser una pressumpta estafa i hores després ha rectificat amb un comunicat públic.

Tremp
photo_camera Tremp

L'ajuntament va alertar públicament de la pressumpta estafa que feien els tècnics de l'empresa Intal Solutions i va demanar als ciutadans que fessin l'oportuna denúncia als Mossos d'Esquada o a l'Oficina de Consum del Consell Comarcal. Aquesta crida va fer que molts ciutadans que havien concractat els serveis de l'esmentada l'empresa energètica anessin a fer la denúncia pertinent i demanessin la rescissió del contracte signat amb Gas Natural.  

Des del Consell Comarcal del Pallars Jussà també s'ha reiterat que des de l'Oficina Comarcal de Consum mai es va posar en dubte la legalitat de les visites porta a porta de les empreses energètiques i s'ha criticat l'actuació precipitada duta a terme pel consitori trempolí. De fet, un cop es va conèixer la crida feta per l'ajuntament de Tremp, des del Consell Comarcal es van posar en contacte amb els responsables del consistori alertant-los de la "desproporció i la manca de fonament de la seva actuació".

comentaris
Més a Pallars Jussà