28.01.2022 |
Viure als Pirineus

LABORAL

L’Ajuntament de Tremp clou el curs de suport a la inserció laboral

Divendres va finalitzar l’últim curs, Com fer un CV d’Alba Mauri, responsable del Centre estudis 80, de Tremp.

Tremp curs inserció laboral
L’Ajuntament de Tremp ha organitzat un curs d'inserció laboral/ tremp.cat
L’Ajuntament de Tremp clou el curs de suport a la inserció laboral

L’Ajuntament de Tremp ha organitzat durant tot l’any 2020 diferents formacions en el marc del dispositiu d’inserció laboral. En aquesta ocasió la temàtica ha estat l’organització del CV,  impartit per Alba Mauri. En aquesta formació com fer un CV , s’ha posat especial èmfasi en la presentació i la forma per aconseguir un màxim resultat  a l’hora de presentar-se a una oferta laboral.

Aquests cursos del programa de 2020 i donen continuïtat a la dinàmica creada per oferir un servei de qualitat en el nostre territori. Donades les circumstàncies d’aturada presencial per motius de covid-19, aquesta formació s’ha presentat durant el més de febrer, par assolir els objectius marcats en el projecte de treball als Barris.  

L’objectiu general d’aquestes propostes formatives és sempre millorar els currículums per assolir noves competències i obrir noves oportunitats en la recerca activa de feina. D’aquesta manera, s’intenta oferir als participants eines que contribueixin a millorar les seves capacitats i coneixements en diferents àmbits.

En total aquests cursos han comptat amb  la participació de 15 persones inscrites.

Aquesta acció compta amb el finançament i suport del Servei d’Ocupació de Catalunya.

L’Ajuntament de Tremp clou el curs de suport a la inserció laboral
Comentarios