ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Josep Maria Dalmau encapçala la llista d’ERC a la Vall Fosca, amb moltes cares noves

En aquest nou equip hi ha cares noves i d’altres, com la de Josep M. Dalmau, amb una extensa trajectòria i molta experiència al consistori. 
Josep Maria Dalmau amb l'equip de persones que formen part de la candidatura de la Torre de Capdella
photo_camera Josep Maria Dalmau amb l'equip que forma part de la candidatura de la Torre de Capdella / ERC

Josep Maria Dalmau encapçalarà la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions municipals del 28 de maig. A través d'un comunicat la formació republicana ha explicat que "al llarg dels propers quatre anys volen continuar treballant per una Vall oberta a la participació de les persones del municipi".  És per això que asseguren que  "fomentaran que tothom pugui prendre part més activament en les decisions que afecten el present i el futur de la Vall".

En aquest nou equip, on la majoria dels components són independents, hi ha cares noves, però conegudes dins del municipi i coneixedores de la realitat del territori, i d’altres, com la de Josep M. Dalmau, amb una extensa trajectòria i molta experiència al consistori. 

L’objectiu d’aquesta combinació d’experiència i noves incorporacions amb sensibilitats i aptituds diverses, és treballar per tirar endavant el seu projecte amb idees renovades on totes les persones s’hi sentin representades. Així, la formació situa a les persones com la prioritat i a partir d’aquí desenvoluparà el seu projecte per als propers quatre anys. 

Segons paraules de l’alcaldable Josep Maria Dalmau “estic content i il·lusionat per emprendre aquesta nova etapa. Com a persona que estimo la Vall, puc dir que hem format un bon equip amb bones persones i molt treballadores, amb qui desenvoluparem, si ho decidiu, molts i importants projectes a la Vall".