ELECCIONS MUNICIPALS

Jeannine Abella serà la candidata a l’alcaldia d’Isona i Conca Dellà per Junts per Catalunya

Jeannine Abella ho ha fet públic a les seves xarxes socials i afirma que la decisió de presentar-se la van prendre conjuntament amb el Constante Aranda, actual cap de l’oposició.
Jeannine Abella - Isona - febrer 23
photo_camera Jeannine Abella serà la candidata a l’alcaldia d’Isona i Conca Dellà per Junts per Catalunya / JUNTS

Junts per Isona i Conca Dellà presenta Jeannine Abella com a candidata a les eleccions municipals de 2023. Actual diputada al Parlament de Catalunya, Abella va ser tinent d’alcaldessa durant la legislatura 2015-2019. Després de ser escollida pel comitè municipal territorial de Junts per Catalunya, ara intentarà recuperar l’alcaldia d’Isona i Conca Dellà que va ocupar Constantí Aranda Farrero des del 2011 al 2019.

Jeannine Abella ho ha fet públic a les seves xarxes socials i afirma que la decisió de presentar-se la van prendre conjuntament amb el Constante Aranda (actual cap de l’oposició) fa poc més d’un any. Abella, un cop va saber que ocuparia la responsabilitat de diputada al Parlament de Catalunya, va demanar “congelar” la decisió de presentar-se ja que primer volia comprovar la compatibilitat del Parlament amb el càrrec d’alcaldessa, en cas de guanyar les eleccions.

Jeannine Abella 2
Junts per Isona i Conca Dellà presenta Jeannine Abella com a candidata a les eleccions municipals de maig de 2023 / JUNTS

“Si em presento és perquè hi vull ser” diu Abella fent referència a que la dedicació com a alcaldessa no es veurà afectada pel fet de tenir un càrrec supramunicipal. Abella s’ha mostrat satisfeta per l’equip de persones que l’acompanyaran a la candidatura on, assegura en un comunicat, que cadascú tindrà responsabilitats en diferents àmbits segons el seu perfil personal i professional per optimitzar i garantir el millor per la ciutadania.

Jeannine Abella proposa un ajuntament obert i proper “El treball conjunt entre l’ajuntament i la participació de tots els isonencs i isonenques és la clau perquè el municipi tiri endavant.”